Σεμινάρια Solidworks

SOLIDWORKS Essentials

 

 

Σεμινάριο στο SOLIDWORKS Essentials

Η βασική εκπαίδευση στο SOLIDWORKS

 

 

Στο σεμινάριο SOLIDWORKS Essentials θα μάθετε σωστά και εύκολα να χρησιμοποιείτε το δημοφιλές λογισμικό για τη σχεδίαση εξαρτημάτων και συναρμολογημένων διατάξεων. Στη συνέχεια θα είστε σε θέση να εκπονείτε γρήγορα και με αυτόματο τρόπο τα μηχανολογικά σχέδια των τρισδιάτατων μοντέλων σας.

 

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης, θα γνωρίσετε και θα εξοικειωθείτε με το Interface και τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος, μαθαίνοντας και υιοθετώντας έτσι παράλληλα τη φιλοσοφία και τη χρησιμότητα της παραμετρικής μοντελοποίησης, μέσα από μία μεγάλη γκάμα κατατοπιστικών παραδειγμάτων και ασκήσεων.

 

Έπειτα θα μάθετε τις εντολές σχεδίασης 2D σχημάτων, τη διαδικασία εισαγωγής διαστάσεων και γεωμετρικών περιορισμών (Geometrical Constrains), ώστε να δημιουργείτε με τον σωστό τρόπο, σταθερά παραμετρικά σκαριφήματα (sketches), που αποτελούν τη βάση για κάθε τρισδιάστατη γεωμετρία. Στο SOLIDWORKS, όπως και σε κάθε άλλο παραμετρικό πρόγραμμα, οι διαστάσεις που εισάγονται στο σχέδιο είναι μεταβλητές και σε συνδυασμό με τους γεωμετρικούς περιορισμούς (Geometrical Constrains) οδηγούν τη μορφή και το μέγεθος των σχημάτων.

 

Στην συνέχεια θα μάθετε να χρησιμοποιείτε με ιδιαίτερη άνεση τεχνικές σχεδίασης τρισδιάστατων όγκων, όπως είναι οι τεχνικές Extrude, Revolve, Sweep, Loft, Thread κ.α., Θα αναλυθούν οι δυνατότητες τους σε βάθος και θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε πολύπλοκα 3D αντικείμενα.

 

Στην συνέχεια, εντολές όπως είναι οι Rib, Shell, Pattern, Mirror κτλ. θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τη σχεδίασή σας, δημιουργώντας εύκολα και γρήγορα αντίγραφα των Features, εισάγοντας νεύρα ενίσχυσης στα μοντέλα σας ή μετατρέποντας με αυτόματο τρόπο έναν τρισδιάστατο όγκο σε κέλυφος.

 

Θα μάθετε επίσης να συναρμολογείτε μεταξύ τους τα διάφορα εξαρτήματα που έχετε σχεδιάσει, ώστε να πάρετε ένα ολοκληρωμένο προϊόν. Ένα συναρμολόγημα είναι εξαιρετικά χρήσιμο, καθώς σας επιτρέπει να ελέγξετε την κινηματική του μηχανισμού σας και να διορθώσετε τυχόν αστοχίες πριν το κατασκευάσετε, μειώνοντας έτσι το κόστος.

 

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου SOLIDWORKS Essentials είναι 28 ώρες και πραγματοποιται σε 7 ημέρες.

Αποκτήστε την πιστοποίηση SOLIDWORKS Essentials CSWA. Εφόσον ολοκληρώσετε την εκπαίδευση θα είστε σε θέση να δώσετε την εξέταση για τη διεθνή πιστοποίηση SOLIDWORKS Essentials CSWA. Η Innovera σας προετοιμάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επιτύχετε στην εξέταση και να αποκτήσετε την πιστοποίηση, ενισχύοντας έτσι το βιογραφικό σας.

 

Share Button

Designed and Developed by WEBICON

newspaper templates - theme rewards

Contact Us