Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Η πρόσβαση σε διεθνείς αγορές, καθώς και οι ολοένα αυξημένες απαιτήσεις των καταναλωτών για υπηρεσίες αιχμής και καινοτόμα προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία, φέρνουν συνεχώς νέες προκλήσεις για μηχανικούς κάθε αντικειμένου.Για το λόγο αυτό παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες Solidworks σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων.

Η Innovera, δεν είναι απλά ένας ακόμα προμηθευτής λογισμικού, αλλά ένας συνεργάτης της επιχείρησης σας στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε! Στελεχωμένη με έμπειρους μηχανικούς (κατόχους διδακτορικών και πληθώρα ακαδημαϊκών συμβούλων), παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων, συνεισφέροντας στην επίτευξη των στρατηγικών σας στόχων.

Τεχνική Υποστήριξη

Η εξειδικευμένη σε τεχνικά θέματα, ομάδα της Innovera είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει σε ό,τι τεχνικό πρόβλημα συναντήσετε κατά τη χρήση του λογισμικού. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε τη λύση στο πρόβλημα σας στο συντομότερο χρόνο ώστε να μη χάσετε στιγμή από τη σχεδίαση και μελέτη των προϊόντων σας.

 

Εκπαίδευση

Ζητήστε μας να «στήσουμε» την εκπαίδευση του προσωπικού σας με βάση τις ανάγκες της εταιρίας σας! Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην προετοιμασία πιστοποιήσεων SolidWorks (CSWA, CSWP Core, CSWP-Sheetmetal, CSWP-Drawings, CSWP-Weldments, CSWP-Simulation, CSWP-Surface).

 

  Βελτιστοποίηση προϊόντων

Η εταιρία μας διαθέτει προσωπικό με δεκαετίες εμπειρίας, στο σχεδιασμό  και τη μελέτη προϊόντων και διαδικασιών. Ακόμη και αν δεν έχετε γνώση εξειδικευμένων λογισμικών (π.χ. πεπερασμένων στοιχείων), βασιστείτε στην πολυετή μας εμπειρία στη δημιουργία 3D μοντέλων, τη διακρίβωσή τους και τη βελτιστοποίησή τους για δεδομένες συνθήκες λειτουργίας.

 

Η ομάδα μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε:

  • στατικές και δυναμικές αναλύσεις (FEM)
  • προσομοιώσεις ρευστομηχανικής (CFD)
  • μελέτη καλουπιών (Plastics) και
  • μελέτη μεταφοράς θερμότητας.

 

Πειραματική αξιολόγηση

Με εργαστήρια δοκιμών, πιστοποιημένα κατά ISO 17025, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών για το φυσικοχημικό χαρακτηρισμό των  προϊόντων σας (χημική σύσταση, σταθερότητα, ανάλυση μικροδομής κτλ.) αλλά και τα μηχανικά τους χαρακτηριστικά (όπως αντοχή σε κόπωση, κρούση και κάθε άλλο φορτίο για μεγάλο φάσμα θερμοκρασιών). Εμπιστευτείτε τον εξοπλισμό αιχμής μας (από οίκους σαν την Instron, Joel κτλ.) και το πανεπιστημιακό κύρος των συνεργατών μας.

 

Εξέλιξη εξατομικευμένων λογισμικών cloud

H ανάπτυξη εξατομικευμένου λογισμικού απαιτεί μεγάλη εξειδίκευση, ενώ η ανεύρεση κατάλληλων συνεργατών είναι δύσκολη και δαπανηρή, καθιστώντας τη χρήση ιδίων πόρων απαγορευτική για μεμονωμένα έργα. Αν δε μπορείτε να βρείτε λογισμικό που να καλύπτει τις απαιτήσεις σας, επικοινωνήστε μαζί μας και συμβουλευτείτε τους πλέον έμπειρους ειδικούς στην εξέλιξη εξατομικευμένου λογισμικού.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ TOOLBOX

Φέραμε, πρώτοι στην Ελλάδα, την υπηρεσία εξέλιξης εξατομικευμένων βιβλιοθηκών για την επιχείρηση σας! Κάντε την καθημερινότητα σας ευκολότερη και αποκτήστε μια ασυναγώνιστη τυποποίηση για εσάς και τους πελάτες σας με την πρωτοποριακή μας αυτή υπηρεσία. Αν οι σχεδιαστές δεν έχουν το απαραίτητο χρόνο ή το υπόβαθρο να δημιουργήσουν μια παραμετροποιημένη βάση δεδομένων με τα εξαρτήματα που σας χρειάζονται, είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε. Η χρήση εργαλείων αυτού του τύπου, αυξάνει σημαντικά την παραγωγικότητα των σχεδιαστών σας ενώ εκμηδενίζει σφάλματα που μπορούν να προκύψουν.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μάθετε πως μπορούμε να στηρίξουμε την προσπάθεια σας.

 

Share Button

Designed and Developed by WEBICON

newspaper templates - theme rewards

Contact Us